tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSJETI 13. SAJAM STIPENDIJA I VISOKOG OBRAZOVANJA
tip Savjet

POSJETI 13. SAJAM STIPENDIJA I VISOKOG OBRAZOVANJA

05.10.2017.

Institut za razvoj obrazovanja [#IRO] organizira 13. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 17. listopada 2017. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu od 10.00 do 18.00 sati. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Austrija. Posjetitelje očekuje više od 60 izlagača koji će predstaviti preko 14.000 stipendija.

Na Sajmu će se predstaviti stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Posjetitelji Sajma moći će na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i obrazovne programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Svoje će stipendije i programe na Sajmu predstaviti i izlagači poput veleposlanstva i inozemnih kulturnih centara, nevladinih udruga, zaklada i tvrtki. Među 60 izlagača iz Hrvatske i čak 13 zemalja Europe, Sjeverne Amerike i Azije nalaze se: Austrija, SAD, Njemačka, Francuska, Japan, Kanada, Italija, Norveška, Danska, Nizozemska, Slovenija, Švicarska te Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Dva dana nakon zagrebačkog Sajma, održava se 6. Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci, točnije u zgradi Sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2, od 10.00 do 16.00 sati.

Facebook event