tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSTANI STUDENTSKI PRAVOBRANITELJ/ICA FFZGa
tip Savjet

POSTANI STUDENTSKI PRAVOBRANITELJ/ICA FFZGa

21.06.2018.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na temelju odluke donesene na redovnoj sjednici 4. lipnja 2018. godine te sukladno Pravilniku o radu i izboru Studentskog pravobranitelja Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za dva (2) studentska pravobranitelja/ice. Pravo prijave na natječaj imaju svi redovni studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a to mogu učiniti od 14. do 30. lipnja 2018. godine.

Prijave s popratnom dokumentacijom, Obrazac prijava za natječaj za studentskog pravobranitelja za 2018./2019. godinu i obrazac prijave programa za rad studentskog pravobranitelja za ak. god. 2018./2019., potrebno je urudžbirati u Urudžbenom uredu (D-02) za Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s naznakom ”Za natječaj za studentskog pravobranitelja/icu”.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama i Facebook stranicama Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Za dodatne informacije možeš se javiti na e-mail Studentskog zbora: szbor@ffzg.hr.

Prijavi se na natječaj