tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PREUZMI MOBILNU APLIKACIJU „PARKOVI HRVATSKE“
tip Savjet

PREUZMI MOBILNU APLIKACIJU „PARKOVI HRVATSKE“

21.03.2017.

Kao nadopuna stranici parkovihrvatske.hr predstavljena je i mobilna aplikacija Parkovi Hrvatske koja te vodi kroz 8 nacionalnih i 11 parkova prirode.

Kako se aplikacija najčešće koristi u područjima s ograničenim signalom valja napomenut kako radi i u offline modu, a putem bluetooth tehnologije povezuje te s gotovo 400 beacon prijenosnika koji ti omogućavaju bogatiji boravak u parkovima.

Aplikacija je prepuna multimedijskih sadržaja i sadrži 283 atrakcije, 889 aktivnosti, interaktivne karte svih 19 parkova i čak 1172 ucrtane staze i lokacije.

    

Svaki park ima svoju podstranicu sa svim bitnim podacima, kartom, ugostiteljskim objektima, biciklističkim stazama, planinarskim stazama, rutama za vožnju brodom, poučnim putevima, vodičkim turama… Omogućena je i kupovina ulaznica putem web shopa.

    

Usporedno s redizajnom aplikacije izrađen je i novi identitet svih parkova koji ih sada čini prepoznatljivim, a i posjetitelji sada sa sobom mogu ponijeti vrhunski dizajnirane suvenire.

Download iOS i Android