tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA APP START CONTEST
tip Savjet

PRIJAVI SE NA APP START CONTEST

18.01.2017.

Prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija, App Start Contest, otvoreno je od 16. siječnja  do 3. veljače.

Prijaviti se možete na putem eSTUDENTa ili Facebook stranice App Start Contesta. Natjecanje je otvoreno za sve redovne i izvanredne studente iz Republike Hrvatske, a prijaviti se može individualno ili u timu.

Sudjelovanje u App Start Contestu prava je prilika za studente da upoznaju potencijalne investitore, steknu praksu ili da se zaposle u partnerskim poduzećima projekta. Osim iskustva, novih poznanstava, unapređenja znanja i mogućih zaposlenja, najbolje timove očekuju i bogate novčane nagrade u sljedećim iznosima:

1.mjesto: 20.000

2.mjesto: 13.000

3.mjesto: 7.000

Nagrada za najbolji dizajn: 3.000

Nagrada za najbolju prezentaciju: 1.000

Natjecanje će biti otvoreno motivacijskim predavanjem CEO-a agencije Five Luke Abrusa, „Što bih volio da sam znao kad sam studirao“, u četvrtak, 19. siječnja, na FER-u (dvorana A111) s početkom u 18 sati.

Prijavi se na natjecanje