tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA BEATBOX RADIONICU
tip Savjet

PRIJAVI SE NA BEATBOX RADIONICU

18.10.2017.

Davno popularna Policijska akademija mnogima je ostala u sjećanju po šaljivom beatboxeru iz čijih usta su izlazili zvukovi laveža, sirena, megafona ali i poluautomatske puške. Kako bi ovladali tom vještinom i usmjerili je u glazbene svrhe, organiziramo „Beatbox radionicu“ u dragom nam Zadru.

Radionicu vodi Filip Rušin koji već 10 godina živi beatbox izričaj. Član je a cappella grupe A.k.a. Crescendo te benda No Ordinary u kojima uz vokalni obol, glazbenim nastupima daje posebitost beatboxom.

Jedinstvena prilika se pruža zainteresiranima s obzirom da Filip namjerava s polaznicima nastaviti raditi tijekom cijele godine, stvoriti beatbox zajednicu te organizirati zajedničke nastupe, natjecanja i druženja.

Radionica se održava u četvrtak, 19. listopada od 18 sati u prostorijama udruge CINAZ na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača, a prijave traju do 18. listopada u 15 sati.

Prijavi se