tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA FERsec CHALLENGE
tip Savjet

PRIJAVI SE NA FERsec CHALLENGE

01.03.2017.

Radionica će se održati u dva dijela od 18. do 26. ožujka. Prvi dio se sastoji od predavanja koje će održati studenti FERa, akademski koordinator radionice Žad Deljkić i predavači iz industrije. U drugom dijelu radionice održat će se Captur The Flag (CTF) natjecanje u kojem će polaznici testirati svoje novostečeno znanje. Natjecanje će biti održano iz područja reverse engeneeringa, razvoja exploita, web sigurnosti, kriptografije i forenzike.

Na radionicu se mogu prijaviti svi studenti koji imaju potrebna osnovna predznanja niže razine iz područja operacijskih sustava i programiranja u assemblyju (potrebno za reverse engineering i razvoj exploita) te znanja o računalnim mrežama i webu (potrebno za naprednu web sigurnost).

Prijave traju do 12. ožujka, a 1. i 2. ožujka, od 11 do 16 sati, ekipa iz FERseca će odgovarati na sva vaša pitanja ako svratite do njihovog štanda u predvorju FERa.

Prijavi se