tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE NA NATJEČAJ ZA MLADE UMJETNIKE „ZLATNA LUBENICA“
tip Savjet

PRIJAVI SE NA NATJEČAJ ZA MLADE UMJETNIKE „ZLATNA LUBENICA“

05.08.2017.

U okviru 19. izdanja Media Mediterranea festivala, udruga Metamedij raspisala je natječaj „Zlatna lubenica“ za mlade umjetnike i umjetničke kolektive iz Hrvatske koji se bave suvremenom umjetnošću, novim medijima i inovativnim umjetničkim praksama. Na natječaj se mogu prijaviti radovi nastali nakon siječnja 2015. i/ili radovi koji još nisu producirani te koji odgovaraju ovogodišnjoj temi festivala – „Digitalna romantika“.

Natječajem će se pobjedniku osigurati (produkcija), prezentacija i dokumentacija rada na festivalu, putni troškovi i smještaj tijekom trajanja festivala.

Poziv je namijenjen umjetnicima na začetku karijere (mlađima od 35 godina i/ili onima koji su diplomirali prije manje od 5 godina od vremena prijave) koji se bave suvremenom umjetnošću, novim medijima i inovativnim umjetničkim praksama. Na natječaj se mogu prijaviti pojedinačni autori i umjetnički kolektivi iz Hrvatske.

Media Mediterranea festival će se održati 18. i 19. kolovoza, u Titovom parku u Puli, a rok za prijavu je 9. kolovoza.

Prijavi se