tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE ZA IoT WORKSHOP U SPLITU
tip Savjet

PRIJAVI SE ZA IoT WORKSHOP U SPLITU

20.06.2017.

U sklopu SpliTech konferencije 13. srpnja održat će se jednodnevna radionica IoT workshop s ciljem povezivanja IoT tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika te svih geekova i zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama vezanim uz IoT.

Radionica će se održati na splitskom FESBu, a očekuje te niz predavanja kao i exhibition sessioni na kojima možeš vidjeti najnovije IoT ideje ili projekte. Na jednodnevnom workshopu ćeš moći razgovarati s ljudima iz poznatih IoT firmi iz Hrvatske, Italije, Amerike, Švedske i Švicarske, te u opuštenoj atmosferi uz hranu i piće sudjelovati na exhibition sessionu gdje će ti biti predstavljena najnovija IoT rješenja i produkti.

IoT područje razvija se nevjerojatnom brzinom i predviđa se da će sljedeće godine broj IoT uređaja (automobili, zgrade, brojila, agrikultura…) nadmašiti broj mobilinih uređaja.

Osiguraj svoje mjesto na radionici prijavom niže na linku.

Prijavi se