tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE ZA ŠKOLU DOKUMENTARNOG FILMA
tip Savjet

PRIJAVI SE ZA ŠKOLU DOKUMENTARNOG FILMA

12.07.2018.

Program Škole zasnovan je na ideji da je danas filmski medij dostupan svima – zahvaljujući rasprostranjenosti tehnologije i necentraliziranosti znanja, svakome je omogućeno izražavati se jezikom filma. To je i glavni cilj Škole: pomoći polaznicima napraviti vlastite dokumentarne filmove s onime što im je na raspolaganju.

Redovni Restartovi voditelji Škole dokumentarnog filma su Ana HušmanNebojša SlijepčevićOliver SertićIgor Bezinović i Hrvoslava Brkušić. Posebna predavanja i vježbe održat će snimateljica Dinka Radonić, producentica Vanja Jambrović, oblikovatelj zvuka Borna Buljević, autorica Katerina Duda te multimedijalni autora Miloš Tomić. Kroz program Škole bit će organizirana i predavanja uspješnih stranih dokumentarista.

Predavanja su utorkom od 16 do 20 sati, petkom od 20 do 22 sata i subotom od 11 do 16 sati u prostoru Pogona (Ulica kneza Mislava 11).

Rok za prijave je 1. rujna 2018., a sve detalje potraži niže na linku.

Prijavi se