tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PRIJAVI SE ZA STIPENDIJE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
tip Savjet

PRIJAVI SE ZA STIPENDIJE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

03.10.2017.

Zagrebačka županija za akademsku godinu 2017./2018. dodjeljuje 50 stipendija – 20 za studente i 30 za učenike. Stipendije se dodjeljuju na 12 mjeseci, a iznose 500 kuna za učenike i 1000 kuna za studente.

Od 30 stipendija za učenike, prema kriteriju izvrsnosti dodijelit će se 10 stipendija, od toga 3 za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijelit će se 20 stipendija za učenike, od čega 10 za deficitarna zanimanja kao što su pediker, kuhar, slastičar, elektroinstalater, elektromehaničar, strojobravar, bravar, limar, alatničar, tokar, tapetar, stolar, instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, plinoinstalater, mesar, kemijski čistač, fasader, staklar, krojač, galanterist, elektroničar-mehaničar, armirač, tesar, monter suhe gradnje, zidar, pekar, podopolagač, zlatar, krovopokrivač i izolater, autoelektričar, autolakirer, autolimar, automehaničar, automehatroničar, keramičar, klobučar, konobar, kozmetičar, krznar, obućar, urar, ličilac-soboslikar i vozač motornog vozila.

Od 20 stipendija za studente, prema kriteriju izvrsnosti dodijelit će se do 10 stipendija, od toga najviše 3 stipendije za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijelit će se do 10 stipendija.

Prijave traju do 13. listopada, a prijaviti se možeš putem linka niže.

Prijavi se