tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PROJEKT „GRADIMO KARIJERU U HRVATSKOJ"
tip Savjet

PROJEKT „GRADIMO KARIJERU U HRVATSKOJ"

14.01.2019.

Udruga Obnova poziva mlade da se prijave na projekt osposobljavanja za zanimanje Web dizajner ili Programer mobilnih Android aplikacija.

Pravo sudjelovanja imaju osobe do 29 godina starosti koje nisu u sustavu obrazovanja (srednja škola, fakultet, visoko učilište...) niti su u radnom odnosu te koje su u mogućnosti redovito (2-3 puta tjedno) pohađati nastavu za Web dizajnere i Android programere na području Grada Zagreba, u prostorijama učilišta Algebra (raspored će biti naknadno objavljen).

Program edukacije za Web dizajnera traje 130 sati, a uvjet za pohađanje je završena minimalno trogodišnja srednja škola, dok program edukacije za Android programera traje 180 sati, a uvjet za pohađanje je završena minimalno četverogodišnja srednja škola. Uvjet za sudjelovanje u oba programa je dobro poznavanje rada na računalu, što polaznik dokazuje provjerom u ustanovi ili odgovarajućom potvrdom koja potvrđuje temeljna znanja o računalima (npr. ECDL diploma, uvjerenje o osposobljenosti ili usavršavanju za programe Računalnog ili ECDL operatera ili specijalista) ili završenom srednjom, višom ili visokom školom tehničkog usmjerenja.

Prijave se zaprimaju do 20. siječnja, a sve dodatne informacije i prijave potraži niže na linku.

Prijavi se