tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RADIONICA SKEJTA @SC
tip Savjet

RADIONICA SKEJTA @SC

11.06.2018.

Svi mladi i oni još mlađi pozvani su da upoznaju svijet nama najvrijednije daske koja život znači! Skejtanje skejterima predstavlja ne samo sport nego i disciplinu koja vježba kreativnost, samostalnost, karakter i snalažljivost. Specifičnost skejtanja je, također ta, da je ono snažan medij povezivanja i zajednice koje se stvaraju kroz njegovo prakticiranje jedne su od najsnažnijih koje ćeš ikad imati prilike osjetiti. Skejtanje spaja sve pojedince neovisno o osobnim različitostima bilo koje prirode, koje današnji svijet nažalost prečesto potencira.

Pozivamo buduće skejtere/ice od 6 do 14 godina da se prijave na besplatne radionice na kojima će imati prilike naučiti osnove snalaženja na skejt dasci i načine na koje se kroz to mogu izraziti te upoznati osjećaj zajednice koja se rađa između skejtera.

Broj polaznika/ca je ograničen pa požuri i prijavi se se još danas :).

Radionica će se održavati u popodnevnim terminima od 11. do 16. lipnja. Radionica se organizira u suradnji sa Skate klub Smokva.

Prijave na kultura@sczg.hr, u naslovu naznačiti za koju radionicu je prijava.

Navesti:

  • Ime i prezime, godine, kontakt
  • U par rečenica što te motivira za prijavu na baš ovu radionicu

Facebook event