tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
RADIONICA SNIMANJA FILMOVA U JEDNOM KADRU
tip Savjet

RADIONICA SNIMANJA FILMOVA U JEDNOM KADRU

11.09.2018.

One Take Film Festival u suradnji s Kinoklubom Zagreb organizira besplatnu filmsku radionicu posvećenu jednom kadru koja će se održati od 5. do 7. listopada u Kinoklubu Zagreb pod vodstvom Staša Čelana.

Postoji li razlog za snimiti film u jednom kadru? Predstavlja li najbolje takav način snimanja autorsku ideju i kako je provesti? Polaznici će osim teorijskog pristupa imati priliku snimiti kratki film, tijekom čije realizacije će se upoznati sa svim aspektima i problematikom rada s jednim kadrom.

Voditelj radionice je Staša Čelan, montažer i redatelj. Montirao je desetak dugometražnih filmova, veliki broj kratkih i srednjemetražnih dokumentaraca i eksperimentalnih filmova. 2000. godine osvaja posebnu nagradu za režiju filma „Milenij“ na Požeškom festivalu jednominutnog filma, a na 20. Danima hrvatskog filma dobio je nagradu za najbolju montažu za dokumentarni film „Ratni reporter“, zajedno s još dvojicom kolega.

Rok prijave je 28. rujna, a možeš se prijaviti putem linka niže.

Prijavi se