tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SANJAŠ DA SI ISPRED KAMERA?
tip Savjet

SANJAŠ DA SI ISPRED KAMERA?

17.05.2018.

Privlači te televizijski i filmski svijet, ali ne znaš odakle krenuti? Statiranje je ne samo prilika za dodatnu zaradu, već te može i uvesti u željeni svijet ispred kamera.  

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj su se snimale mnoge poznate serije poput Igre prijestolja ili filmski hitovi (npr. nastavak filma Mamma mia), a priliku za statiranje dobili su brojni zainteresirani građani.

Potreba za radnom snagom statista sve više raste što potvrđuje i porast broja casting agencija. Ako još nisi, potraži ih na internetu i raspitaj se o učlanjenju. Dio agencija omogućuje ti i praktične vježbe i usavršavanje elemenata glume što ti može pomoći da od statiranja počneš dobivati i manje uloge.

Osim dobre volje i vremena, trebat će ti i kunski žiroračun na koji ćeš primati uplate svog honorara za statiranje.

Ako još nemaš kunski žiroračun, iskoristi priliku za ugovaranje Paketa za mlade koji je besplatan do 25. godine i sadržava i račun s Visa Electron karticom koja ti pruža brojne mogućnosti (od isplate na bankomatu bez naknade, online kupovinu i sl.).

Saznaj više o tome kako je možeš koristiti na linku:

Visa Electron kartica