tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SAVJETI ZA SUŽIVOT S CIMERIMA
tip Savjet

SAVJETI ZA SUŽIVOT S CIMERIMA

23.05.2018.

Odluka da iseliš iz roditeljskog doma nije laka, ali studentsko je doba pravo vrijeme da okusiš samostalan život i kako je to brinuti se za samog sebe. No, kako to ne bi bio prevelik udarac na tvoj džep, cimerstvo je idealan odabir jer ćeš usput ne samo podijeliti troškove stanovanja, već i stvoriti super prijateljstva!

Kako bi tvoj suživot s cimerima tekao glatko, donosimo ti nekoliko savjeta:

NAPRAVITE RASPORED KUĆANSKIH POSLOVA – Kada živiš užurbanim načinom života, sasvim je normalno da stan nije uvijek u tip top izdanju. Međutim, kako ne bi došlo do nepotrebnih prepirki oko pospremanja, sa svojim cimerima kreiraj raspored i zaduženja za kućanske poslove i pridržavajte ih se koliko je to moguće.

ODVOJI VREMENA ZA SEBE – Kada si stalno okružen drugim ljudima, to može biti vrlo intenzivno iskustvo, osobito kada se radi o novim osobama u tvom životu. Zato uvijek pazi na to da barem jedno tjedno izdvojiš neko vrijeme samo za sebe kako bi napunio baterije.

DOGOVORITE SE OKO PLAĆANJA RAČUNA – Odredi s cimerima datum kada ćete plaćati stanarinu i neka vam to bude pravilo kojeg ćete se uvijek držati. Kako bi vam ta procedura bila još lakša, tu je i Zabina opcija skeniranja uplatnica m-foto plati kojom račune možeš platiti putem mobitela u tren oka!

Osim toga, ako račun platiš putem m-foto plati usluge, svojem cimeru možeš jednostavno poslati QR kod na WhatsApp da ti uplati svoj dio direktno na račun dok kažeš keks.

Otkrij više o ovom najbržem i najjednostavnijem načinu plaćanja računa:

m-foto plati