tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ŠEST SAVJETA ZA BEZBRIŽNA PUTOVANJA
tip Savjet

ŠEST SAVJETA ZA BEZBRIŽNA PUTOVANJA

16.03.2018.

Dolazi nam ljepše vrijeme, a s time i sjajne prilike za putovanja!

Upravo u tu svrhu pripremili smo ti nekoliko korisnih savjeta kako bi spremno dočekao put. :)

  1. KORAK: Provjeri na vrijeme datum isteka svoje putovnice i osobne iskaznice. Svu potrebnu dokumentaciju skeniraj i pošalji si na mail za svaki slučaj.
  2. KORAK: Dobro istraži zemlju u koju putuješ – možda je za ulazak obavezno cijepljenje ili viza.
  3. KORAK: Nauči nekoliko korisnih izraza na jeziku zemlje u koju putuješ i prouči njihovu kulturu prije polaska.
  4. KORAK: Deset dana prije samog putovanja napravi popis svega što želiš ponesti sa sobom, ali pazi ako putuješ avionom jer se tvoj kofer važe, a dodatna prtljaga se naplaćuje.
  5. KORAK: Prije polaska napiši što želiš posjetiti i vidjeti. Nemoj si zadati previše toga za pogledati, da ti se odmor ne pretvori u stres! ;)
  6. KORAK: Prati društvene mreže niskobudžetnih aviokompanija ili turističkih agencija jer nikad ne znaš kada će imati neke nove popuste ili akcije.

Koliko puta ti se već dogodilo da si skrolajući po Fejsu naletio na tako neki sjajan popust za last minute putovanje koje si već dugo želiš, ali u tom trenutku baš nisi imao novaca da ga kupiš?

Nemoj više propuštati takve prilike! U Zabinom Paketu za mlade kao student imaš pravo na dopušteno prekoračenje do 1.000 kn i obročno plaćanje po Maestro kartici do 1.000 kn. Tako uvijek možeš biti spreman za nepredviđena putovanja.

Uputi se u nove avanture bezbrižno i onda kada ti to želiš. ;)

Više informacija o Paketu za mlade saznaj na linku:

Paket za mlade