tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SLJEDEĆIH NEKOLIKO DANA STVORENO JE ZA SHOPPING
tip Savjet

SLJEDEĆIH NEKOLIKO DANA STVORENO JE ZA SHOPPING

24.11.2016.

Nedavno smo pisali o „Danu samaca“ i kako tog dana prodavači kineskog Alibabe sretno trljaju ruke. U zapadnom svijetu sinonim za takvu potrošačku groznicu su Black Friday i Cyber Monday.

Black Friday (25. studeni) dolazi dan nakon Thanksgiving Dayja (Dana zahvalnosti) u Sjedinjenim Američkim Državama i smatra se početkom božićne sezone kupovanja. Dućani rade dan i noć, a ljudi čekaju satima pred njima kako bi ugrabili što više sniženih stvari i imaju pomno izrađene planove kako obići što više dućana.

Cyber Monday (28. studeni) stiže u prvi ponedjeljak nakon Dana zahvalnosti i u biti stvoren je kao inačica Black Fridayja koja bi potaknula online kupovinu.

Ako planiraš obaviti neku kupovinu prije Nove godine sljedećih nekoliko dana pročešljaj online dućane za najbolje ponude, ali i domaće dućane jer su se ova dva običaja već donekle udomaćila i kod naših trgovaca.

Sretna kupovina : )