tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SLOŽI BRZE SNACKOVE ZA BLAGDANE
tip Savjet

SLOŽI BRZE SNACKOVE ZA BLAGDANE

28.12.2016.

Pozvao si frendove na božicnu ili novogodišnju zabavu, ali si kratak s vremenom i ne stigneš pripremiti klopu? Nema veze, ovi snackovi ce ih raspametiti, a gotovi su u tren oka.

Pizza lisnato

Izrežeš lisnato na kvadratice i složiš nekoliko kombinacija: šunka, vege, extra spicy... ubaciš u pecnicu i gotovo je u tren oka.

Šparoge s pršutom ili slaninom

Dok se pizza lisnato pece uzmeš šparoge i omotaš ih pršutom ili slaninom. Kratko ih okreneš na ulju da se napravi korica i snack za ljubitelje mesa je gotov.

Losos rolice

Ako želiš na menu dodati i ribu, ali su ti bakalar i sushi prekomplicirani uzmi losos koji narežeš na tanke trakice širine oko 3 cm. Tanko ih namažeš sirnim namazom s vlascem i to je to : )

Vege medaljoni

U ovom trenutku pecnica ti je vec slobodna i spremna za još jedan brzinski zalogaj. Napravi smjesu od batata, tikvica, cheddar sira, jaja i zacina po želji. Napravi male medaljone koje peceš u pecnici dok ne dobiju koricu. Uz njih ide bilo koja vrsta umaka od rajcice do jogurta : )

Narance u cokoladi

Kako tvoji gosti ne bi ostali i bez slatkih zalogaja uzmi narance (ili mandarine), rastopi cokoladu i umoci kriške do pola u nju. Ostavi da se ohladi i desert je spreman.

Pogledaj na sat? Da, znamo, ni sam ne možeš vjerovati da je sve vec gotovo. Dobar tek! : )