tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STIPENDIJE ZAKLADE MARIN ČILIĆ
tip Savjet

STIPENDIJE ZAKLADE MARIN ČILIĆ

31.10.2018.

Projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala. Učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija.

Stipendije se dodjeljuju za sljedeće kategorije:

  • Jedna stipendija u iznosu od 35.000,00 HRK namijenjena studentima glazbe za akademsku godinu 2018./2019. Stipendija se dodjeljuje za naknadu troškova školarine, usavršavanja i seminara, sudjelovanja na natjecanjima (uključujući trošak putnih troškova, kotizacije, smještaja i prehrane tijekom natjecanja) te troškova kupnje glazbenih instrumenata i pomagala.
  • 5 stipendija mladim sportašima i sportašicama individualnih olimpijskih sportova. Svaka stipendija iznosi 10.000,00 HRK i dodjeljuje se za naknadu troškova članarine, usavršavanja i seminara, kupnje sportske opreme, putnih troškova te sudjelovanja na natjecanjima (uključujući trošak putnih troškova, smještaja i prehrane tijekom natjecanja). Stipendije će se isplaćivati u mjesečnim iznosima tijekom nastavne godine.
  • Donacija u iznosu od 50,000.00 HRK. Donacija se dodjeljuje državnoj osnovnoj ili srednjoj školi čiji program pohađa(ju) učenik(ci) koji je(su) sudjelovao(li) na državnim natjecanjima iz kemije, biologije, fizike ili informatike. Donacija se dodjeljuje isključivo za adaptaciju i opremanje školskih laboratorija kemije, biologije, fizike i informatike.

Rok za prijavu je 22. studenog, a sve detalje o pojedinoj stipendiji potraži niže na linku.

Fotografija: marin-cilic.net

Više o stipendijama