tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ŠTO ČITATI NA PLAŽI, A DA NISU LJUBIĆI?
tip Savjet

ŠTO ČITATI NA PLAŽI, A DA NISU LJUBIĆI?

06.07.2018.

Nepisano je pravilo da se na plažu nose ljubići ili neko drugo „lagano štivo“. No, ne vole svi tu tematiku, a književnost je prepuna žanrova koji će ti jednako biti zanimljivi pod ljetnim suncem.

Ovog ljeta razbij rutinu i pročitaj ove naslove:

The Woman in the Window – A.J. Finn – psihološki triler o ženi koja se bori s agorafobijom prepun je neočekivanih zapleta koji će te oduševiti.

The Little Old Lady Who Broke All the Rules – Catharina Ingelman-Sundberg – presmiješnja knjiga od 79 godišnjoj Marthi koja ne mari ni za kakva pravila i živi po svom!

Under the Dome – Stephen King – za sve „početnike“ u žanru znanstvene fantastike ova knjiga je must read. Što se događa kada se na mali američki gradić spusti prozirna kupola kroz koju se stanovnici ne mogu probiti? Pročitaj knjigu i saznaj :) Nakon toga slobodno pogledaj i TV seriju snimljenu prema knjizi.

The Nix – Nathan Hill – sin se ponovo povezuje s majkom koja je počinila ozbiljan zločin i treba njegovu pomoć. Kroz to putovanje upoznat će svoju majku i otkriti mnoge stvari koje o njoj nije niti mogao naslutiti.

The Secret History – Donna Tartt – postoji li bolja tema za knjigu od misterioznog ubojstva? U ovom slučaju skupina studenata pokušava otkriti ubojicu njihovog kolege. Čita se u jednom dahu!