tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ŠTO JE VAŽNO ZNATI O SPOLNOM ZDRAVLJU?
tip Savjet

ŠTO JE VAŽNO ZNATI O SPOLNOM ZDRAVLJU?

13.02.2019.

Ovog Valentinova nauči kako zaštititi svoje spolno zdravlje. Seksualnost je važan i kompleksan dio ljudske prirode. Iako prvo pomislimo na spolni odnos kad razmišljamo o seksualnosti, ona obuhvaća znatno više – tiče se naših misli i osjećaja vezanih za spolni odnos, stavova, orijentacije, rodnog identiteta, kao i našeg spolnog i reproduktivnog zdravlja.

Seksualnost je kompleksna, ali nije dosadna. Učiti o seksualnosti je zabavno i uvijek možemo pronaći nešto što još ne znaš.

Za razliku od googlanja ili razgovora o seksu s prijateljima, na edukaciji možeš dobiti pouzdane, znanstveno potkrepljene informacije od stručnjaka koji se bave spolnim zdravljem. Opremi se znanjima za zdrav spolni život, dobit ćeš odgovore na česta kao i na ona sramežljiva pitanja.

Što su spolno prenosive bolesti? Zašto je važno razmišljati o spolno prenosivim bolestima? Kako se zaštititi od spolno prenosivih bolesti? Kako se zaštititi od neplanirane trudnoće? Mitovi i činjenice o menstrualnom ciklusu. Kako razgovarati s partnerom o seksu? O čemu ne razmišljamo prije seksa, a trebali bismo? Gdje se obratiti ako strahujemo od spolno prenosive bolesti ili/i trudnoće?

Pripremi svoja pitanja i na Valentinovo dođi u Centar za mlade, saznaj što te zanima bez osuđivanja i u ugodnoj atmosferi.

Prijavi se