tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ŠTO NE SPAKIRATI ZA NOVOGODIŠNJI PUT?
tip Savjet

ŠTO NE SPAKIRATI ZA NOVOGODIŠNJI PUT?

28.12.2016.

Doček Nove godine kod frenda u stanu ili na gradskom trgu nikad nije loša opcija, ali nakon nekog vremena zna dosaditi. Ako si jedan od onih koji je za ovu Novu godinu odlučio negdje zbrisati na 2-3 dana sigurno se već pomalo pakiraš. Tu se odmah zaustavi. Prije nego što spakiraš cijeli ormar i od susjeda posudiš još dva kofera razmisli što ti uistinu treba na putu.

Za početak eliminiraj ručnike. Oni ti zauzimaju najviše mjesta, a danas stvarno nema niti jedne vrste smještaja koja u cijenu ne uključuje ručnike, a ako si odabrao hostel uvijek ih možeš unajmiti za nekoliko eura.

Ako piješ lijekove obavezno ih ponesi, ali ne moraš sa sobom vući cijelu kućnu ljekarnu. Ponesi onu količinu koliko ćeš boraviti na putu umjesto cijelih bočica ili pakiranja.

Isto kao i za lijekove vrijedi i za higijenske potrepštine, sa sobom imaj minimum, a što godi ti bude nedostajalo možeš kupiti u apsolutno svakom dućanu na svijetu.

I onda na red dođe odjeća. Za početak odmah odustani od pola odjeće koju si spakirao i prisjeti se da ipak ideš na put od samo nekoliko dana. Bolje ostavi dovoljno slobodnog mjesta kojeg ćeš popuniti shoppingom po putu.

Iako si sada uspješno reducirao količinu stvari koje nosiš sa sobom ipak ih moraš u nešto spakirati, pa provjeri ovu genijalnu prtljagu.