tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
STREET ART RADIONICE BY OKO & LUNAR
tip Savjet

STREET ART RADIONICE BY OKO & LUNAR

11.06.2018.

Pozivamo te da se prijaviš na radionice koje će u sklopu ovogodišnjega Velesajma kulture u Studentskom centru održati OKO i Lunar!

Paste up i sticker kultura by OKO 

Paste up i naljepnice poznati su pojmovi umjetnosti koja se odvija na ulici. Unaprijed dizajnirani elementi koji uz vizualnu, vrlo često prenose i aktivističke, političke, društveno relevantne poruke mogu se vidjeti posvuda. No, postoje i tu neka pravila i „tajne“ o tome kako najbolje, gdje uopće i što točno s tim napraviti. Upravo u ove tajne polaznike radionice uputit će OKO, umjetnica poznata po svojim intervencijama u urbane prostore.

Kroz dva dana radionice OKO će uz prezentacije već nastalih radova u ovim tehnikama, otkriti i praktične savjete te za finale na Velesajmu kulture i realizirati njihove radove na određene prostore SC-a.

KADA: U popodnevnim satima 14. lipnja, finale 16. lipnja
GDJE: Predvorje Kina SC i odabrane vanjske lokacije
TKO: Broj polaznika na ovu radionicu nije strogo ograničen pa navalite! Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Graffiti by Lunar

Izuzetna prilika na ovogodišnjem Velesajmu kulture nudi se polaznicima radionice grafita koju će voditi Lunar. Jedan od pokretača ulične umjetničke scene kroz predavanje i vizualne primjere, polaznike će upoznati sa svojim radom, scenom, ali i how to znanjima koja će se moći i vidjeti pri izradi jednoga od zidova unutar SC-a. Polaznici će na radionici proći čitav proces od izrade skice do tehnike prebacivanja zamišljenoga na zid te će svoja znanja moći djelomično i primijeniti.

KADA: 15. i 16. lipnja
GDJE: Predvorje Kina SC
TKO: broj polaznika je ograničen, a na radionicu se primaju stariji od 14 godina

Prijave na kultura@sczg.hr, u naslovu naznačiti za koju radionicu je prijava.
Navesti: 
• Ime i prezime, godine, kontakt
• U par rečenica što te motivira za prijavu na baš ovu radionicu

Facebook event