tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SUMMER SCHOOL OF VISUAL IDENTITY & GRAPHIC DESIGN
tip Savjet

SUMMER SCHOOL OF VISUAL IDENTITY & GRAPHIC DESIGN

05.07.2018.

Što je to grafički dizajn, a što vizualni identitet? Kako nastaju plakati, a kako web stranice?

Odgovore na ova i još mnoga pitanja, imat ćeš priliku dobiti ovo ljeto u prostorijama FESB-a u Splitu, u sklopu projekta pod nazivom "Summer School of Visual Identity and Graphic Design". No, nemoj da te naziv zavara, sve radionice održavat će se na hrvatskom jeziku te naravno, budući da nije sve u učenju, kroz petodnevna druženja sigurno ćeš ostvariti različita nova poznanstva, od poslovnih, preko prijateljskih, pa možda i ljubavnih, tko zna!

Studentska udruga SKAC_ST, već drugu godinu za redom, u razdoblju od 23. do 27. srpnja pripremila je petodnevna predavanja i radionice, čije teme su usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web dizajna, odnosno jednostavno rečeno: "dizajna 21. stoljeća".

Na radionici ćeš naučiti koristiti osnovne alate "Adobe Photoshop-a" koji će ti otvoriti cijeli jedan novi niz mogućnosti i čari koje nudi umjetnički svijet, od boja i linija, pa sve do perspektive i "layer-a". Budući da je grafički dizajn široka tema, sigurno ćeš pronaći nešto što će te zanimati! Ako te uvijek zanimalo kako se koriste jezici HTML i CSS, koji se danas sve češće spominju, uz sve to na radionicama će se izrađivati web aplikacija pomoću ASP.net, stoga sigurno ćeš pronaći nešto za sebe!

Radionice će biti otvorenog tipa, ali kako bi znali da dolaziš besplatno se prijavi, kako bi te dočekao poklon! Također sve teme i raspored radionica možeš pronaći na web stranici.

Summer School će se odvijati svakog dana od 23.07.2018. do 27.07.2018. u vremenu od 9:00 do 14:00.

Prijavi se