tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TIPKATON - NATJECANJE U PISANJU KRATKE PRIČE
tip Savjet

TIPKATON - NATJECANJE U PISANJU KRATKE PRIČE

26.04.2018.

Klub mladih Split u suradnji s udrugom iTHEom, časopisima Filozofskog fakulteta The Split Mind i Humanist organizira, sad već tradicionalni, Tipkaton, natjecanje u pisanju kratke priče.

Na ovogodišnjem trodnevnom natjecanju koje će se održati 14., 16. i 18. svibnja od 17 do 19 sati u prostorijama Kluba mladih Split, Ruđera Boškovića 22/II sudionici će imati priliku "boriti se" za titulu budućeg Joycea pisanjem dviju kratkih priča različitih žanrova i tema, dok je za 18. svibnja od 17 do 19 sati predviđeno proglašenje pobjednika o kojem će odlučivati žiri sastavljen od urednika časopisa The Split Mind i Humanist te članova udruge iTHEom.

Osim toga sudionici će dobiti i individualne konzultacije na kojima će im žiri dati svoje stručno mišljenje o njihovim pričama. Pobjednik, bogatiji za novo iskustvo, stručne smjernice u pisanju te nova poznanstva, odlazi doma i s knjigom na poklon te objavom svog autorskog rada u navedenim časopisima. A tema natjecanja? Neka to još ostane iznenađenje.

Broj sudionika je ograničen pa se za sudjelovanje potrebno prijaviti putem linka niže.

Prijavi se