tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA NE ZNAŠ ČEMU SLUŽI DEBITNA MAESTRO KARTICA
tip Savjet

TKO KAŽE DA NE ZNAŠ ČEMU SLUŽI DEBITNA MAESTRO KARTICA

24.04.2017.

Kao što već sigurno znaš kartice su instrument bezgotovinskog plaćanja koje se izdaju vlasnicima računa ili njihovim opunomoćenicima kako bi mogli raspolagati svojim sredstvima na različite načine. Dobro je znati da postoji više vrsta kartica, a u ovom članku pokušat ćemo ti približiti debitnu Maestro karticu.

Općenito debitne kartice ti pružaju mogućnost da podigneš gotovinu na bankomatu ili da plaćaš karticom u Hrvatskoj, svijetu pa čak i na Internetu. Sasvim je svejedno hoćeš li plaćati karticom ili gotovinom, ali dobro je znati da u trenutku kada poželiš nešto platiti debitnom karticom moraš imati sredstva na računu koja se odmah skidaju s tvojeg računa prilikom plaćanja. Vjerujemo kako bi ti ova kartica bila korisna jer se već dobro zna da je novac sigurniji na računu nego u novčaniku, a plaćanje karticom je puno jednostavnije i brže te često pruža i dodatne pogodnosti. :)

Zašto Maestro debitna kartica?

Prije svega zato što ti omogućava beskontaktno plaćanje koje je brzo, jednostavno i sigurno, a ako kupuješ u Web-trgovinama s oznakom Mastercard SecureCode kupuješ uz najviši sigurnosni standard. Odlična vijest je da u Paketu za mlade, koji ti je u potpunosti besplatan do tvoje 25 godine, dobivaš kunski račun s beskontaktnom Maestro debitnom karticom s kojom možeš jednostavno do gotovine na više od 860 bankomata Zabe, ali vjerujemo kako ćeš uglavnom plaćati svojom beskontaktnom karticom na milijunima prodajnih mjesta i to ne samo na Hrvatskoj, već i u svijetu. Jednako tako ako se odlučiš otputovati negdje i odmoriti od svakodnevnice, novce možeš podići bez naknade na bankomatima UniCredit Grupe. Što čekaš, dođi do Zabe i ugovori svoj Paket za mlade uz Maestro debitnu karticu. :)