tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TOP APLIKACIJE ZA MRŠAVLJENJE
tip Savjet

TOP APLIKACIJE ZA MRŠAVLJENJE

28.08.2017.

Gubitak viška kilograma može biti težak pothvat, ali zato su tu sveprisutne aplikacije koje ti mogu pomoći da uspiješ smršaviti.

  • Weight Watchers – možda i najpopularniji program/aplikacija za mršavljenje na svijetu. Svaka namirnica ima svoj broj „bodova“ i ovisno o svakom čovjeku izrađuje se poseban program kojeg se treba držati i rezultati su garantirani.
  • MyFitnessPal – za one koji mršavljenje baziraju na brojanju kalorija ova aplikacija je prvi izbor. Kada uneseš početnu i željenu težinu dobiješ broj kalorija koji ti je limit za taj dan.
  • Lose It! – također bazirana na brojanju kalorija ova aplikacija te čak podsjeća ako neko vrijeme nisi unio jela koja si pojeo.
  • Noom – besplatna verzija ima sve do sada spomenute opcije, a kod plaćene verzije dobivaš osobnog trenera koji ti s javlja na dnevnoj bazi i dodatne pogodnosti poput grupe za potporu koja ti održava motivaciju.