tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UDRUGA – HOW TO?
tip Savjet

UDRUGA – HOW TO?

15.05.2018.

Dosta ti je priča o tome da su mladi pasivni? Znaš da na tvom fakultetu postoji nekoliko udruga, ali ne znaš što oni zapravo rade? Misliš da jedan student nema znanja za osnovati i voditi udrugu? Želiš realizirati neke svoje ideje, ali ne znaš kako? Čuo si za GDPR, ali ne znaš što je to i zašto svi rade dramu oko jednog dokumenta?

Ako je na barem jedno od ovih pitanja tvoj odgovor DA, onda potvrdi svoj dolazak na radionice o osnivanju i vođenju udruge.

Od pisanja statuta, podnošenja zahtjeva za upis u Registar udruga, slanja financijskih izvješća i izvješća o broju volonterskih sati pa sve do zaštite osobnih podataka, usklađivanja sa GDPR-om i načina vođenja udruge, moći ćeš saznati na dvodnevnim radionicama.

Radionice će se održati u utorak, 15. svibnja u 18:00 sati u Stablo znanja powered by Vip, Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu, a već sljedeći dan, u srijedu 16. svibnja u isto vrijeme i na istoj lokaciji očekuje te nastavak. Osim toga, drugi dan radionica ćeš imati priliku čuti kako su nastale studentske udruge AIESEC Croatia, eSTUDENT i Financijski Klub te s kojim su se problemima susretali i kako su ih riješili.

Za sudjelovanje se prijavi putem linka niže i pozovi kolege jer ti za osnivanje udruge treba troje osnivača.

Prijavi se