tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ULAŠTI SVOJ CV - OTVORENA BAZA ŽIVOTOPISA NA JOB FAIRU!
tip Savjet

ULAŠTI SVOJ CV - OTVORENA BAZA ŽIVOTOPISA NA JOB FAIRU!

12.04.2018.

Od srijede, 11. travnja, studenti i oni koji su nedavno diplomirali mogu pohraniti svoje životopise u bazu životopisa na internetskoj stranici Job Faira, najvećeg studentskog sajma poslova. Ove godine sajam se održava 23. i 24. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a ostavljanjem svojih životopisa studenti dobivaju mnoge pogodnosti.

Životopisi će se moći pohraniti u bazu tijekom travnja i svibnja i za vrijeme trajanja sajma. Pohranjivanjem svojih životopisa u bazu studenti putem email adrese dobivaju jedinstveni QR kod koji služi kao posjetnica za predstavljanje poduzećima tijekom Job Faira, a poslodavci će po završetku Job Faira u bazi životopisa lakše pronaći one studente čiji su QR kod skenirali.

Ponuda praksi i poslova na sajmu fokusirana je na studente FER-a i srodnih STEM usmjerenih fakulteta. Studenti će na sajmu moći razgovarati s predstavnicima poduzeća iz različitih sektora te saznati sve što ih zanima, od projekata na kojima poduzeće radi i tehnologija koje koristi do otvorenih pozicija i potrebnih kvalifikacija.

Prošle godine sajam je ugostio preko 90 domaćih i inozemnih poduzeća na 80 štandova, održano je mnoštvo zanimljivih predavanja, a posjetilo ga je preko 3000 studenata. Sajam je idealna prilika za networking i upoznavanje s tržištem rada kao i prilika za testiranje i unaprjeđenje komunikacijskih vještina bez stresa koji uobičajeni razgovor za posao donosi.

Zato studenti, tipkovnicu u ruke, ulaštite svoj životopis i predajte ga u bazu životopisa. Na vrijeme ugrabite otvorene poslovne prilike i stvorite idealnu karijeru za sebe.

Job Fair organiziraju Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Pohrani životopis