tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UPIŠI ROCK AKADEMIJU
tip Savjet

UPIŠI ROCK AKADEMIJU

31.08.2018.

U ponedjeljak 3.9. počinju upisi u glazbene programe Rock akademije u Zagrebu. Upisi u novu školsku godinu traju od 3. do 7. rujna od 10 do 13 i od 16 do 20 sati te 8. rujna 2018. od 9 do 15 sati na adresi Park Ribnjak 1. Broj polaznika za svaki program je ograničen.

Programi se izvode kao tečajevi ili osnovna i srednja glazbena škola za popularnu i jazz glazbu. Moguće je upisati pjevanje, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, glasovir, saksofon, trubu, trombon, solfeggio, skupno muziciranje, osnove harmonije, sintisajzer, tonsko snimanje i produkciju i glazbeni vrtić.

Audiciju za upis u programe trebaju proći samo pjevači i napredni kandidati. Početnici se upisuju bez audicije. Termine audicije pronađi ovdje.

Rock akademija djeluje već 26 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu.

Više o programima i upisima saznaj niže na linku.

Upiši se