tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VJEŽBAM I STUDIRAM - TJELESNA AKTIVNOST U STUDENTSKOJ POPULACIJI
tip Savjet

VJEŽBAM I STUDIRAM - TJELESNA AKTIVNOST U STUDENTSKOJ POPULACIJI

07.03.2018.

Želiš početi vježbati, ali ne znaš kako? Kako izabrati što mi točno treba? Koje su važne karike u tjelovježbi? Na što obratiti pažnju? Koje su vrste vježbi dobre za što? Kako se pravilno vježbe izvode? Znaš li kako pravilno dozirati svoj trening? Kako tjelesna aktivnost utječe na očuvanje i unapređenje našeg zdravlja?

Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja imaš priliku čuti na jednom mjestu. Odgovornim ponašanjem prema svom tijelu i zdravlju unapređuješ kvalitetu svog života i stvaraš si preduvjet za zdraviju budućnost.

Pridruži se Studentskoj sekciji za ortopediju i traumatologiju i Tonćiju Mašini, prof. 8. ožujka u 16 sati u dvorani 4 na CEPAMET-u.

Predavanje se održava u sklopu Zdravog sveučilišta. Zdravo sveučilište je promotivno-preventivni program čiji je jedan od ciljeva da studenti tijekom studija na Sveučilištu u Zagrebu očuvaju zdravlje te ga kroz dobivanje novih znanja, vještina, socijalne i kulturne interakcije i unaprijede. Djelovanje je usmjereno na poticanje zdravih stilova života, promociju zdravlja te pružanje relevantnih informacija studentskoj populaciji kako bi izgradili pravilne stavove prema zdravstvenoj zaštiti.

Facebook event