tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VOLONTIRAJ NA 64. PULSKOM FESTIVALU
tip Savjet

VOLONTIRAJ NA 64. PULSKOM FESTIVALU

20.06.2017.

Tijekom Festivala volonteri će imati priliku aktivno sudjelovati u radu press odjela, odjela za goste i marketing te odjela tehnike i produkcije.

Aktivnosti unutar press-odjela podrazumijevaju pripremu potrebnih novinarskih materijala, distribuciju istih te komunikaciju s novinarima.

Neke od aktivnosti u odjelu za goste vezane su uz pripremu festivalskih i sponzorskih poklon-paketa te grupiranje i izdavanje akreditacija svim gostima Festivala, dok su u odjelu marketinga volonteri angažirani u svim segmentima pripreme i distribucije sponzorskih materijala potrebnih za različite programe unutar Festivala.

Volonteri tehničkog odjela sudjeluju u procesu opremanja, odnosno u montaži i demontaži potrebne opreme na različitim festivalskim lokacijama, a volonteri produkcijskog odjela participiraju u aktivnostima koje obuhvaćaju realizaciju radionica, izložba, filmskih projekcija i konferencija, a odvijaju se na različitim festivalskim lokacijama kao što su Kino Valli, Istarsko narodno kazalište, pulska Arena, Circolo i mnoge druge.

Volonteri trebaju biti dostupni u periodu od 12. do 23. srpnja, a novitet je da se ove godine mogu prijaviti i maloljetni volonteri (od 15 do 18 godina).

Prijave su otvorene do 23. lipnja.

Fotografija: pulafilmfestival.hr

Detalji i prijave