tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VOLONTIRAJ NA MEDIJSKIM PROJEKTIMA INFO ZONE
tip Savjet

VOLONTIRAJ NA MEDIJSKIM PROJEKTIMA INFO ZONE

16.11.2018.

Do kraja studenog otvoren je natječaj Info zone za volontere angažirane na medijskim projektima za mlade. Prilika je to za osobni i profesionalni razvoj u području realizacije internetskog, radijskog, video i tiskanog sadržaja te prilika za doprinos kvalitetnijoj informiranosti mladih.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice dostupne niže na linku, bez obzira na prethodno uredničko, novinarsko, fotografsko, snimateljsko, montažersko ili neko drugo iskustvo.

Novi suradnici dobit će priliku razmjenjivati znanja, koristiti opremu Info zone te doprinositi postojećim medijskim projektima ili realizirati vlastite. U prethodnih deset godina Info zona je razvila portal infozona.hr koji je i danas najpopularniji dalmatinski portal za mlade, deset godina kontinuirano realizira i radijske emisije, realizirala je tiskani magazin, a snimljeni su i brojni video prilozi te čak i jedna sezona televizijske emisije za mlade.

Medijski projekti prilagođavali su koncept, no sadržaj je uvijek kroz razgovore, najave i izvještaje informirao mlade i motivirao ih na aktivno sudjelovanje u društvu te razvoj i iskorištavanje vlastitih potencijala. Ovo je prilika i da se volontiranjem doprinese svojoj većoj zapošljivosti.

Prijavi se