tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VOLONTIRAJ NA MOTOVUN FILM FESTIVALU 2018!
tip Savjet

VOLONTIRAJ NA MOTOVUN FILM FESTIVALU 2018!

01.06.2018.

Gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže kako bi se na Motovunu prikazalo stotinu filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Traži se entuzijazam i energija, volonteri koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječeš. Ako si se prepoznao, pridruži se timu i prijavi se. Spreman si doći do Motovuna, imaš više od 18 godina i voljan si i dati najbolje od svoje energije i prepustiti se festivalskom ludilu – ispuni PRIJAVNICU (niže na linku)!

Prilikom ispunjavanja prijavnice ispuni sva polja i budi kreativan i rječit. Imaj na umu kako fotografija koju prilažeš mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira.

Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitaš i ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćeš naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u. Ukoliko imaš problema s ispunjavanjem online prijavnice ili te muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno kontaktirajte organizatore putem e-maila na volonter@motovunfilmfestival.com.

Prijave se primaju do 15. lipnja, rezultati će biti objavljeni 25. lipnja, a festival se održava od 23. do 27. srpnja.

Prijavi se